Kjøp steroider

Eftersom steroidprodukter också är ett element som påverkar kroppen, bör de utföras inom en viss plan och schema. Steroider kommer i två faktorer: piller och injektioner.

Kurer kan formas till tre typer; endast piller, endast injektion och piller + injektion. Den första faktorn att vara medveten om innan man börjar använda kuren är resultatet av kur stegen. Det finns tre steg; grundläggande, mellersta och avancerade. Personer som just börjat använda steroider börjar med grundskedet och går vidare till måttlig nivå när tillräcklig effekt ses. Kom och  Kjøp steroider utan tullproblem. Effektökningen och effekterna vid användning av måttliga steroider är ganska höga.

Den ideala nivån för de flesta steroidanvändare är måttlig. Användningen av steroider i avancerade skeden föredras av användare som har gjort bodybuilding under lång tid. Besök oss och köp steroider inom Sverige med leveransgaranti. Ryggraden i denna fas är; Denna punkt är det faktum att du öppnar dörren för allvarliga hälsoproblem. Eftersom; doser av grundläggande och mellanliggande kurer skiljer sig från de avancerade stadierna. Av denna anledning bör användare som vill gå vidare till det avancerade skedet när de fyller de grundläggande och mellanliggande läroplanerna ta hänsyn till dessa risker.

Den bästa utgångsnivån för steroidkur är;

Vecka 1-12: Testosteron Enanthate eller Testosteron Cypionate

Vecka 13-15: Vila för testosteron rengöring

Vecka 16-17: Nolvadex 40 mg / dag

Vecka 18-19: Nolvadex 20 mg / dag

Vecka 1: Dianabol-Danabol 30 mg / dag

Vecka 2: Dianabol-Danabol 30 mg / dag

Vecka 3: Dianabol-Danabol 30 mg / dag

Vecka 4: Dianabol-Danabol 30 mg / dag

Vecka 5: Dianabol-Danabol 30 mg / dag

Vecka 6: Dianabol-Danabol 30 mg / dag

Vecka 15: Nolvadex 40 mg / dag

Vecka 16: Nolvadex 40 mg / dag

Vecka 17: Nolvadex 20 mg / dag

Användare som har gjort en steroidkur och har uppnått ett framgångsrikt resultat kan gå vidare till nästa nivå. Kom och besök oss och Kjøp steroider med snabb och säker leverans. Poängen att notera är; reaktionen hos varje kropp mot steroider är annorlunda. Därför kan förändringar över tid ses i hela kroppen. Regelbunden användning behövs till sista gången för att få det bästa resultatet.